Kinderdagverblijf 't Kölleke


Welkom op de website van kinderdagverblijf 't Kölleke. Al 12 jaar het kleinschalige kinderdagverblijf in de kern van Middelrode. We zijn erg trots op onze huiselijke opvang en het is iedere dag weer een feest om te mogen werken! Ook zijn wij altijd in ontwikkeling, zodat 't Kölleke voor alle kinderen een succes is en blijft!

Kinderdagverblijf

Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. Ons kinderdagverblijf is een veilige, vertrouwde speelplaats waar we samen oefenen voor de grote wereld. We zorgen dat je kind plezier heeft samen met andere kinderen en een plekje in de groep vindt. Zo kan jouw zoon of dochter straks met zelfvertrouwen de buitenwereld verkennen

Lees verder

Peuteropvang

Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden stimuleren we op onze peuteropvang volop. Spelenderwijs geven we vaardigheden mee die jouw peuter straks als kleuter nodig heeft.

Lees meer

BSO

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze bso. Lol maken en ontspannen staat voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Buiten spelen, een spannend spel doen of even rustig lezen. We hebben regelmatig uitjes naar de omliggende bossen. En het nieuwe AA-dal is een prachtige plek om de natuur te ontdekken.

Lees verder

 

Altijd op de hoogte  met ’t Kölleke Ouderportaal

’t Kölleke Ouderportaal is een digitaal communicatieplatform. Hiermee informeren we je op persoonlijke wijze over de opvang van je kind. Zelf kun je via het Ouderportaal heel gemakkelijk extra dagen aanvragen, ruilen of je vakantie doorgeven of inplannen. Waar en wanneer je iets leest of doorgeeft – onderweg in de trein, op je werk of thuis op de bank – kies je zelf.

 Via de speciale app krijg je via je smartphone, laptop, pc of tablet direct toegang tot je persoonlijke Ouderportaal. Dagelijks ontvang je verslagen over de opvang en activiteiten op de groep. Een persoonlijk fotoalbum ondersteunt deze verslagen met unieke foto’s van je kind.

 Account & inloggen

Zodra je kind bij ons naar de opvang gaat en je e-mailadres bij ons bekend is, ontvang je automatisch een e-mail met daarin je gebruikersnaam en het wachtwoord.

Login OUDERPORTAAL

Nieuws

 

Fijne feestdagen

Lees verder