Informatie

Openingstijden

't Kölleke is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 tot 18.30. Binnen deze tijden neemt een pakket naar keuze af. Wij zijn het hele jaar door geopend met uitzondering van de nationale feestdagen en een kerstweek.
(nieuwjaardag, 2e Paasdag, Koningsdag, bevrijdingingsdag om de 5 jaar, Hemelvaatsdag en de dag na Hemelvaart, 2e Pinksterdag en 1e kerstdag tot en met 1 januari.

 

 Veiligheid

Om ervoor te zorgen dat onze opvang blijft voldoen aan de gestelde kwaliteiteisen, voert de GGD jaarlijks een inspectie uit volgens de Wet kinderopvang. Van de inspectie wordt een rapport gemaakt en deze is voor u als ouder altijd inzichtelijk.

 

Ouderraad

Het doel van een ouderraad is het bespreken van belangrijke zaken en het uitwisselen van iedeeën omtrent 't Kölleke. Minimaal drie keer per jaar komen we samen voor een vergadering. Heeft u vergaderpunten of wilt u graag eens spreken met de oudercommissie dan zijn zij te bereiken vie het volgende email adres: oc@kdvkolleke.nl

 

Inspectierapporten

De meest recente inspectierapporten vind u hier.


DAGOPVANG / KINDEROPVANG

 

BUITENSCHOOLSEOPVANG

Kinderopvangtoeslag

Wanneer je gebruik maakt van kinderopvang hoef je niet alles zelf te betalen. Je hebt namelijk recht op kinderopvangtoeslag. Deze kinderopvangtoeslag is een financiële tegemoetkoming, betaald door de overheid. Op toeslagen.nl kun je zelf berekenen wat je eigen bijdrage zal zijn. 

icon-treintje    toeslagen.nl

Heb je geen recht op kinderopvangtoeslag, dan kun je bij de Gemeente Sint-Michielsgestel een tegemoetkoming aanvragen in de kosten. Je dient daarvoor onderstaand registratieformulier volledig in te vullen en met de juiste inkomstengegevens in te leveren bij Kinderopvang 't Kölleke. Deze tegemoetkoming vanuit de gemeente geldt alleen voor de Peuteropvang. (vraag naar de voorwaarden)

icon-treintje    subsidie peuteropvang

 

 

ouderinfo-jongetje

Huishoudelijk regelement en voorwaarden

 Kinderopvang 't Kölleke is als lid van de Brancheorganisatie Kinderopvang verplicht de 't Kölleke Algemene voorwaarden van de branche toe te passen. Daarnaast hanteert Kinderopvang 't Kölleke aanvullende voorwaarden in de vorm van een Huishoudelijk reglement

Privacyreglement

Kinderopvang 't Kölleke heeft een Privacy Policy. Dit reglement beschrijft onder meer hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, stelt regels voor de verwerking van zorggegevens, voor informatieverstrekking aan de betrokkene en hoe om te gaan met het bewaren van gegevens.

Traktatiebeleid

Bij ‘t Kölleke zijn er - naast de feestdagen - veel momenten die we gezamenlijk vieren.  Voor kinderen zijn dit belangrijke gebeurtenissen. We bieden hen dan ook graag de mogelijkheid om dit bij het KDV te vieren, maar wel op een verantwoorde manier. Zie hiervoor het Traktatiebeleid Kinderdagverblijf kolleke